Menukaart

Voorgerechten

Champignons in bierbeslag √ 11,25

Gefrituurd in bierbeslag • aïoli

Rundercarpaccio 13,50 / 22,50 XL

Parmezaan • pijnboompitten • rucola • kappertjes • ui • balsamico

Garnalen gyoza 11,50

Japanse dumpling • wasabi mayonaise • furikaki

Tonijn tartaar 12,95

Oosterse wijze • wasabi mayonaise

Steak tartaar 13,95 / 22,95 XL

Augurk • kappertjes • ui • eitje • toast

Soep van het moment 8,95

Wij vertellen u graag welke soep wij serveren

Gebakken kippenlevertjes 10,50

Toast • spek • ui • champignons

Bietentartaar √ 9,95

Feta • perzik • pompoenpitten • chutney

Jackfruit bitterballen  √ 11,50

Truffelmayonaise • chutney

Hoofdgerechten

Sate van varkenshaas 21,95

Nasi • kroepoek • zoetzuur

Kaasfondue √ 22,50

1 persoon • brood • dipgroenten

Rose gegrilde tonijn 23,95

Mediterraans • antiboise •  artisjok • tomaat • olijf

Vis van het moment dagprijs

Wij vertellen u graag welke vis wij serveren

Biefstuk van de haas 28,95

Sauskeuze: Roquefort-, port-, peper-, champignon- of truffelsaus (apart)
Extra: gebakken spek, ui & champignons 2,25

Gebakken schnitzel 21,95

Sauskeuze: Roquefort-, port-, peper-, champignon- of truffelsaus (apart)
Extra: gebakken spek, ui & champignons 2,25

1/2 kippetje van de smoker 19,95

Piripiri • van onze smoker

Gegrilde entrecote 28,95

Sauskeuze: Roquefort-, port-, peper-, champignon- of truffelsaus (apart)
Extra: gebakken spek, ui & champignons 2,25

Bavette van ‘The Bastard’ 23,95

Sauskeuze: Roquefort-, port-, peper-, champignon- of truffelsaus (apart)
Extra: gebakken spek, ui & champignons 2,25

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, friet en mayonaise.

Nagerechten

4 kazen 11,50

Kletzenbrood

Dame blanche 8,95

Vanille-ijs • chocoladesaus • slagroom

Vanille crėme brûlée 8,95

Met een bol vanille-ijs

Coppa di Pauli 8,95

Cantuccini • Frangelicoroom • vanille-ijs • Amarena kersen

Scroppino 8,95

Citroensorbetijs • mousserende wijn • wodka

Lekkernijen 8,95

Variatie • zoetigheden

Met een gezelschap groter dan 9 personen bij ons komen eten?

Restaurant Bistro Paul Driebergen - Impressie sfeer