Menukaart
Voorgerechten
Champignons in bierbeslag √ 11,25
Gefrituurd in bierbeslag • aïoli
Burrata √ 13,50
Tomaat • pesto • pijnboompitten • rucola
Rundercarpaccio 13,50 / 22,50 XL
Parmezaan • pijnboompitten • rucola • kappertjes • ui • balsamico
Meloen en ham 12,50
Honing meloen • Parmaham • balsamicostroop
Steak tartaar 13,95 / 22,95 XL
Augurk • kappertjes • ui • ei • toast
Gebakken kippenlevertjes 12,50
Toast • spek • ui • champignons
Gamba’s in knoflookroom 13,95
Gepeld • brood • licht pittig
Hoofdgerechten
Rose gegrilde tonijn 24,95
Oosterse wijze • papadum • hoisinsaus • sesam
Vis van het moment dagprijs
Wij vertellen u graag welke vis wij serveren
Ravioli caponata √ 21,95
Aubergine • tomaat • paprika • kappertjes
Cordon Bleu 24,95
Vulling ham & oude kaas
Sauskeuze: Roquefort-, port-, peper- of champignonsaus (apart)
Extra: gebakken spek, ui & champignons 3,95
Biefstuk van de haas 29,95
Sauskeuze: Roquefort-, port-, peper- of champignonsaus (apart)
Extra: gebakken spek, ui & champignons 3,95
Gebakken schnitzel 22,95
Sauskeuze: Roquefort-, port-, peper- of champignonsaus (apart)
Extra: gebakken spek, ui & champignons 3,95
Gegrilde bavette 26,95
Sauskeuze: Roquefort-, port-, peper-, champignonsaus (apart)
Extra: gebakken spek, ui & champignons 3,95
Gemarineerde spareribs 25,95
Geserveerd met licht pittige knoflooksaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, friet en mayonaise.
Nagerechten
4 kazen 12,50
Notenbrood • stroop
Dame blanche 11,95
Vanille-ijs • Callebaut chocoladesaus • slagroom
Vanille crėme brûlée 9,95
Met vanille-ijs
Eton Mess 9,95
Mango • meringue • vanille-ijs
Limoncello scroppino 9,95
Sorbet van citroen sorbetijs • bubbels & limoncello
Lekkernijen 11,95
Variatie van 5 zoetigheden
Met een gezelschap groter dan 9 personen bij ons komen eten?