Menukaart

Voorgerechten

Champignons in bierbeslag √ 11,25

Gefrituurd in bierbeslag • aïoli

Burrata √ 13,50

Tomaat • pesto • pijnboompitten • rucola

Rundercarpaccio 13,50 / 22,50 XL

Parmezaan • pijnboompitten • rucola • kappertjes • ui • balsamico

Meloen en ham 12,50

Honing meloen • Parmaham • balsamicostroop

Steak tartaar 13,95 / 22,95 XL

Augurk • kappertjes • ui • ei • toast

Gebakken kippenlevertjes 12,50

Toast • spek • ui • champignons

Gamba’s in knoflookroom 13,95

Gepeld • brood • licht pittig

Hoofdgerechten

Rose gegrilde tonijn 24,95

Oosterse wijze • papadum • hoisinsaus • sesam

Vis van het moment dagprijs

Wij vertellen u graag welke vis wij serveren

Ravioli caponata √ 21,95

Aubergine • tomaat • paprika • kappertjes

Cordon Bleu 24,95

Vulling ham & oude kaas

Sauskeuze: Roquefort-, port-, peper- of champignonsaus (apart)
Extra: gebakken spek, ui & champignons 3,95

Biefstuk van de haas 29,95

Sauskeuze: Roquefort-, port-, peper- of champignonsaus (apart)
Extra: gebakken spek, ui & champignons 3,95

Gebakken schnitzel 22,95

Sauskeuze: Roquefort-, port-, peper- of champignonsaus (apart)
Extra: gebakken spek, ui & champignons 3,95

Gegrilde bavette 26,95

Sauskeuze: Roquefort-, port-, peper-, champignonsaus (apart)
Extra: gebakken spek, ui & champignons 3,95

Gemarineerde spareribs 25,95

Geserveerd met licht pittige knoflooksaus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, friet en mayonaise.

Nagerechten

4 kazen 12,50

Notenbrood • stroop

Dame blanche 11,95

Vanille-ijs • Callebaut chocoladesaus • slagroom

Vanille crėme brûlée 9,95

Met vanille-ijs

Eton Mess 9,95

Mango • meringue • vanille-ijs

Limoncello scroppino 9,95

Sorbet van citroen sorbetijs • bubbels & limoncello

Lekkernijen 11,95

Variatie van 5 zoetigheden

Met een gezelschap groter dan 9 personen bij ons komen eten?

Restaurant Bistro Paul Driebergen - Impressie sfeer